Eenvoudig een nieuwe portaal site oprichten

U kunt een startpagina website prima inzetten voor affiliate marketing. Met een startpagina website is het mogelijk om links aan te leggen naar andere websites. Daarmee vergroten de startpagina websites de vindbaarheid van de sites waar naartoe gelinkt wordt. Met een startpagina website kunt u de links per onderwerp indelen. De individuele dochterpagina’s beslaan vaak een enkel thema. Relevante zoektermen kunnen per losse dochterpagina worden ingesteld. Op een dochterpagina kunt u rubrieken aanmaken om de links nog verder in te delen.

Voor het aantal startpagina’s dat u aan uw website kunt toevoegen geldt geen maximum. Ook mag een startpagina over elk denkbare thema gaan. Het is per afzonderlijke dochterpagina mogelijk om belangrijke woorden in te stellen. In het subdomein van een dochterpagina kunt u deze zoektermen ook verwerken.

Op een aantal websites is te lezen hoe u dat moet aanpakken. Zo kunt u er op de pagina Nederlandse startpagina iets over lezen. U kunt een kant en klaar PHP script aanschaffen en daarmee eenvoudig uw startpagina website bouwen. Zelf programmeren is dan niet meer noodzakelijk. Zo een PHP script dient u te installeren op uw webhosting pakket, waarna er een startpagina website beschikbaar komt.

U kunt linkbuilding diensten aanbieden met uw eigen startpagina website. Dit is met een bestaand script uiterst eenvoudig te realiseren. Men zal de betaling bij een kant en klaar script doorgaans direct online kunnen doen via een betaalkoppeling. Het mooie daarbij is dat u zelf de prijs van een link kunt bepalen. Het formulier waarmee men een link kan aanmelden is vanaf elke startpagina gemakkelijk op te vragen.

Per onderwerp kunt u een dochterpagina aanmaken. Op de dochterpagina kunt u informatieve teksten over dat onderwerp kwijt. Commerciële links plaatst u op dezelfde wijze als een gewone link.

Verstand van de techniek is nauwelijks nodig als u aanpassingen via de beheerschermen doorvoert. Het script is zo opgezet dat er geen technische kennis nodig is voor het doorvoeren van aanpassingen aan de website. Subdomeinen werken direct zonder dat u daarvoor mappen hoeft aan te maken.

Het is zo in te stellen dat bezoekers zelf ook een nieuwe startpagina kunnen samenstellen. Hiervoor kan een aanmeldformulier op de startpagina website worden geplaatst. Via een inlogsysteem, geschreven in PHP, logt men in. Wanneer de aanmelding probleemloos is verlopen, kan de beheerder inloggen en een eigen startpagina maken.