Het bouwen van uw nieuwe startpagina website

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. De bezoeker krijgt zo de correcte startpagina te zien. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Men heeft tevens een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Het script zorgt ervoor dat het beheer zeer makkelijk is. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webhosting. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt aangesproken. De PHP code zorgt ervoor dat de corresponderende inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggezonden. De bezoeker krijgt zo de juiste startpagina te zien. In het artikel Het ontwikkelen van uw nieuwe startpagina website staat veel informatie over een recentelijk ontwikkeld startpagina script. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat daarnaast betaalbaar is. Het PHP script maakt het u simpel om een eigen startpagina website samen te stellen. U mag bij het samenstellen van een startpagina zelf kiezen welk subdomein er aan de startpagina moet worden gekoppeld. Een handleiding van het script is op de website van de aanbieder te vinden.

Het beheer wordt door het startpagina script gemakkelijk gemaakt. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. Bij ieder bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de corresponderende content naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd.