Het maken van je eigen startpagina website

Zoals u wellicht weet, bestaat een startpagina website grotendeels uit startpagina dochters. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze slimme makkelijk opvragen. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo zal de browser de corresponderende dochterpagina tonen aan de bezoeker. Koopt u een kant en klaar startpaginascript, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld reeds aan te schaffen. Met een paar simpele handelingen heeft u het script aan de praat. Het PHP inlogsysteem van de beheerpaneel is daarnaast veilig in elkaar gezet.

Het startpaginascript is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Moedwillig schade aan het systeem doen wordt zo een stuk lastiger. Een prima beveiligd startpagina script is cruciaal doordat men van buitenaf een account kan creëren. Op het moment dat u een al bestaand script script koopt is het niet meer nodig om zelf een script te bouwen. Via Ontwikkel uw nieuwe portaalsite kunt u lezen over een kant en klaar startpagina script. U zult dan niet meer veel tijd kwijt zijn aan zelf een startpagina script maken. Het grote pluspunt van een kant en klaar startpagina script is dat u meteen aan de slag kunt.

Als u dat wilt dan kunt u makkelijk een blokje met het meest recente nieuws aanmaken op een startpagina. U kunt categorieën tevens voorzien van stukjes informatieve tekst. U kunt een blokje met het laatste nieuws aanmaken in het geval dat u dat wilt. Met het startpagina script is het tevens mogelijk om informatieve teksten aan uw startpagina’s toe te voegen. Daarbij kunt u een weerkaartje op één of meer startpagina’s plaatsen.