Het opzetten van een eigen startpagina website

Zoals u vermoedelijk weet, bestaat een startpagina website vooral uit startpagina dochters. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina eenvoudig worden opgevraagd. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de correcte dochterpagina in zijn browser krijgt. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een startpagina script is niet duur. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Men heeft het inlogsysteem bovendien zo veilig mogelijk gemaakt.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpagina script. Moedwillig schade aan het systeem doen wordt zo een stuk lastiger. Het is van cruciaal belang dat uw startpagina website genoeg beveiligd is. Het is helemaal niet nodig om zelf iets te ontwikkelen. Het artikel Begin een eigen portaalsite kunt u lezen indien u wel benieuwd bent naar zo een script. U zult dan niet meer veel tijd kwijt zijn aan zelf een startpaginascript maken. U kunt direct beginnen met inhoud op de website toevoegen.

Het beheer wordt door het startpagina script eenvoudig gemaakt. De bedoeling is dat u het startpagina script installeert op uw webruimte. Bij elk bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De PHP code zorgt ervoor dat de correcte inhoud naar de browser van de bezoeker wordt verzonden.