Het opzetten van een moderne startpagina website

Zoals de naam al zegt bestaat een startpagina website overwegend uit startpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker krijgt zo de corresponderende dochterpagina te zien. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken wanneer u een script aanschaft. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Het startpaginascript is eenvoudig op uw webhosting pakket te installeren. Het PHP inlogsysteem van de beheeromgeving is tevens veilig in elkaar gezet.

In feite is een startpagina script een tool waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het betreft een systeem die u op uw webruimte plaatst. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt opgevraagd. De PHP code zorgt ervoor dat de corresponderende content naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd. De bezoeker zal de inhoud van de juiste startpagina te zien krijgen. Een eigen startpagina website bouwen is niet zo lastig. Indien u meer informatie zou willen hebben over een startpagina script, dan verwijs ik u naar hoe maak je een startpagina. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. Men kan op een dochterpagina weer rubrieken maken die over deelonderwerpen gaan.

Het startpagina script is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. U kunt het beschouwen als een stukje extra beveiliging. Een goed beveiligd startpaginascript is cruciaal doordat de bezoeker een gebruiker kan aanmaken.