Het samenstellen van een eigen startpagina website

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een startpagina script is niet duur. Waar het bij een startpagina hoofdzakelijk om gaat, zijn de links naar andere websites.

Een startpagina website is heel interessant voor linkbuilding. Een link kan vaak op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Bouw je nieuwe portaalsite. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het plaatsen van een database. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u makkelijk uw startpagina website beheren.

Met kan zich registreren met behulp van uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina mag men ook het subdomein zelf kiezen. Bovendien is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Middels het beheergedeelte past men een dochterpagina behoorlijk eenvoudig aan. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Daar zijn diverse mogelijkheden voor. Het verkopen van backlinks middels uw website is een mogelijkheid. Er kan op diverse wijzen worden betaald voor een link. Bovendien plaatst u enorm gemakkelijk banners op uw site. Een nieuwe banner toevoegen is enorm gemakkelijk te doen.