Het samenstellen van een moderne portaalsite

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. U kunt via een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een dergelijk script is voor weinig geld vast aan te schaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Startpagina’s zijn dan tevens enorm nuttig voor SEO-doeleinden. De links worden doorgaans geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Realiseer een eigen startpagina website bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. Het installeren is niet lastig.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het aanmaken van een database bestaan. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het beheer van uw website kunt u na de installatie gemakkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina mag men verder het subdomein zelf kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Een dochterpagina up-to-date maken kan behoorlijk simpel middels het beheerpaneel. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. Het verkopen van backlinks met behulp van uw website is een mogelijkheid. Bezoekers kunnen op verschillende manieren betalen voor een link. Bovendien zijn banners op een gemakkelijke verstandige te aanmaken op uw website. Het plaatsen van een nieuwe banner is heel simpel.