Het samenstellen van je moderne portaalsite

Zou u graag meer willen weten over het maken van een eigen startpagina site? U kunt hier meer daarover lezen. Backlinks vormen een belangrijk onderdeel van startpagina websites. Dikwijls zijn deze links gegroepeerd op onderwerp. U zult diverse dochterpagina’s op een dergelijke website aantreffen. Men plaatst dan tevens overwegend links over dat specifieke onderwerp op een dochterpagina.

Het zelf bouwen van een startpaginascript is een mogelijkheid. Maar realiseert u zich dat dit best tijd kan kosten. Een alternatief is het gebruiken van een al bestaand startpagina script. Meer informatie daarover kunt u vinden op de pagina Ontwikkel je eigen portaalsite. Zelf programmeren is niet meer nodig wanneer u een kant en klaar startpaginascript aanschaft. Voor uw eigen startpagina website zult u naast een script bovendien een webhosting pakket en een eigen domein nodig hebben.

U heeft de beschikking over uw eigen startpagina website vanaf het moment dat het script klaar is met de installatie. Men kan zich middels uw website als paginabeheerder aanmelden. Een eigen startpagina toevoegen en beheren met een eigen gebruikersaccount is voor de paginabeheerders erg eenvoudig. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de startpagina’s te voorzien van een aantal verschillende widgets. Bij het plaatsen van een nieuwe startpagina kunnen het gewenste subdomein en de titel van de nieuwe startpagina worden ingevoerd. Per afzonderlijke dochterpagina kunnen de metagegevens voor de zoekmachines worden ingesteld.

Besluit u om een startpaginascript aan te schaffen? Metagegevens kunnen soms tevens per afzonderlijke linkcategorie worden ingevoerd. Het script kan zeer handig zijn wanneer u iets doet met linkbuilding. Het toevoegen van een belangrijk stuk tekst in een linkcategorie is heel eenvoudig te doen. Het is zeer gemakkelijk om de kosten van het script weer terug te verdienen. Met de faciliteiten die het startpaginascript daarvoor biedt kan dat haast niet mis gaan. Tevens is het aanmaken van banners op uw site vrij eenvoudig. Met behulp van de beheeromgeving kunt u dat makkelijk regelen. Het is verder een optie om verschillende banners af te laten wisselen.