Hoe een startpagina beginnen

Zelf een startpagina website is met behulp van een speciaal PHP script eenvoudig. Een dergelijk script is een startpaginascript. Er wordt van uw kant niet verwacht dat u verstand heeft van websites maken. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om een eigen startpagina website te beginnen. U kunt op uw dochterpagina’s verschillende widgets plaatsen. Het laatste nieuws op uw startpagina weergeven is bijvoorbeeld een mogelijkheid. Startpagina’s dragen bij aan de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Er is een grote kans dat het werken met een startpagina script geen problemen oplevert voor u. De pagina aanmelden startpagina voorziet u van de benodigde informatie. De installatie bestaat uit een aantal eenvoudige stappen. U hoeft niets te weten over programmeren of websites maken. Een voortreffelijke keuze wanneer u zelf niets weet over programmeren. De ondersteuning voor PHP scripts staat bij de meeste hosting pakketten standaard vast aan. Via een aanmeldformulier kan een bezoeker uiterst gemakkelijk een eigen account aanmaken. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. Verder kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Daarbij is het mogelijk om een naam en een omschrijving in te voeren.

Bovendien is het mogelijk om de metagegevens in te vullen per afzonderlijke startpagina. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. U kunt namelijk per individuele pagina de kleuren wijzigen. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat prima te doen. De mogelijkheid om bannerruimte te verhuren ontstaat dan. Daarbij is een Google Adsense blokje aanmaken geen enkel probleem. Wilt u dus eens iets nieuws doen online, dan is een eigen startpagina website een keuze die u tal van opties biedt.