Hoe een startpagina maken

Zelf een startpagina website is met behulp van een speciaal PHP script eenvoudig. Een startpagina script heet zo een script. U heeft geen kennis van de opmaaktaal HTML nodig. Zelf een startpagina website bouwen ligt zo binnen uw handbereik. Diverse widgets zijn aan uw startpagina’s toe te voegen. Voorbeelden zijn RSS feeds of een tekstblok. Middels links vanuit startpagina’s kunt u andere websites beter gevonden laten worden.

Mogelijkerwijs kunt u verder zonder problemen werken met een dergelijk script. De informatie die u nodig heeft, is te vinden op de pagina Beste CMS systeem. Het script is met een paar makkelijke handelingen aan de praat te krijgen. U hoeft niets te weten over programmeren of websites maken. Een ideale oplossing voor mensen met weinig verstand van HTML en CSS. Dikwijls biedt uw webhosting pakket standaard vast ondersteuning voor het gebruik van PHP scripts. Bezoekers kunnen met behulp van een aanmeldformulier zich aanmelden op uw site. Daarmee krijgen bezoekers de optie om zelf een nieuwe startpagina samen te stellen. Verder kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Ook kan men een titel en een beschrijving invoeren.

Daarbij kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine belangrijke velden worden ingevuld. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Het is mogelijk om iedere dochterpagina anders in te delen. Het toevoegen van banners op uw startpagina website is heel gemakkelijk. Advertentieruimte verhuren wordt zo een optie. Maar u kunt zeker weten daarbij een Google Adsense blokje neerzetten. Een eigen startpagina site biedt u tal van mogelijkheden zoals u kunt lezen.