Hoe een startpagina samenstellen

U kunt op startpagina’s links naar uw website plaatsen en dit maakt ze zeer nuttig. U kunt er toch weer een aantal links mee bouwen. Een eigen startpagina website beginnen is verder nog een interessante mogelijkheid. Primair kunt u er uw links toevoegen. Extra online inkomen met uw startpagina website is een andere mogelijkheid. De kosten kunt u er op deze wijze weer uithalen. Het toevoegen van een nieuwsfeed op 1 van uw dochterpagina’s is kinderlijk eenvoudig. Hiermee kunt u bijvoorbeeld nieuws tonen op één of meer dochterpagina’s. Het is niet lastig om een RSS feed te tonen op uw site. Passend nieuws bij een dochterpagina tonen wordt zo mogelijk.

U kunt Eigen startpagina bezoeken in het geval dat u daar wel oor naar heeft. De aanschafkosten van een startpaginascript verdient u terug met de verkoop van links. Per link categorie kunt u afzonderlijk de kleuren instellen. Een categorie plaatst u gemakkelijk op uw dochterpagina. Indien u wilt kunnen daarnaast anderen een gebruikersaccount aanmaken. Dit geeft bezoekers de optie om zelf een startpagina aan te maken. De bezoeker krijgt de mogelijkheid zelf een subdomein te kiezen. Per startpagina kan er ook een titel en een omschrijving worden ingesteld.

U kunt per afzonderlijke dochterpagina de voor de zoekmachine interessante informatie invullen. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. U kunt namelijk per individuele pagina de kleuren wijzigen. U kunt Adsense plaatsen, welke op elke startpagina getoond zal worden helemaal bovenaan. Op die plek een banner toevoegen is verder een optie. U kunt per sale betaald worden op affiliate basis. De bannerruimte voor een vast bedrag verhuren is eveneens een optie. Heeft u graag vaste inkomsten, dan is dat laatste wel slim. U kunt dan een reeds bedrag vragen voor een bepaalde periode.