Hoe maak je een startpagina

Startpagina’s zijn voor extra links nog altijd heel handig. U kunt er toch weer een aantal links mee bouwen. Zelf kunt u daarbij een nieuwe startpagina website opzetten. Niet alleen kunt u er uw links op kwijt. Extra online inkomen met uw startpagina website is een andere mogelijkheid. Zo verdient u de kosten voor hosting en het script simpel terug. Het is mogelijk om diverse widgets toe te voegen aan uw dochterpagina’s. Voorbeelden zijn RSS feeds of een tekstblok. Met behulp van links vanuit startpagina’s kunt u andere websites beter gevonden laten worden.

Ziet u dat wel zitten, dan kunt u Startpagina aanmaken eens bekijken. De aanschafkosten van een startpaginascript verdient u terug met de verkoop van links. U kunt per afzonderlijke link categorie de kleuren aanpassen. Een rubriek plaatst u simpel op uw dochterpagina. Met behulp van een aanmeldformulier kan een bezoeker heel gemakkelijk een eigen account aanmaken. Nadat er een account is aangemaakt, kan men via de beheeromgeving een nieuwe startpagina aanmaken. De bezoeker kan een subdomein opgeven middels welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. Het is per individuele startpagina daarbij mogelijk om de titel en de beschrijving in te stellen.

Daarbij kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine relevante velden worden ingevuld. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Het is bovendien mogelijk om knoppen aan uw dochterpagina’s toe te voegen. U heeft de optie om nog advertenties van Google bovenaan uw startpagina website te tonen. Maar een banner is verder mogelijk. Dit kan een affiliate banner zijn. Wanneer alternatief kunt u die advertentieruimte daarnaast verhuren. Een wijze keuze in het geval dat u graag zekerheid in uw inkomsten heeft. U weet dan precies hoeveel u in een bepaalde periode minimaal verdient.