Houd je favoriete sites online gemakkelijk bij

U kunt uw favoriete websites heel eenvoudig opslaan. U kunt de startpagina website zelfs per thema inrichten. Er zijn diverse rubrieken aan te maken, waarbinnen u de favoriete links toevoegt. Per deelonderwerp kunt u een categorie op elke startpagina toevoegen.

Stelt u graag een link directory samen met behulp van een PHP script? Ik raad u dan het artikel nederlandse startpagina aan. U kunt in dat artikel tevens een link vinden naar de site van de aanbieder van dat script. Het script is direct aan te schaffen op de website van de aanbieder.

Een beheerder kan diverse rubrieken aanmaken op zijn eigen startpagina, waarbinnen de links kunnen worden geplaatst. Iedere dochterpagina kan volledig naar inzicht worden gewijzigd. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. De files van het script zijn eenvoudig op uw webhostingpakket te plaatsen. Heeft u de files overgezet, dan kunt u het installatieprogramma starten. De gegevens die nodig zijn voor het correct functioneren van de website, kunnen tijdens de installatie ingevoerd worden. U kunt bijvoorbeeld een passende titel bedenken voor uw website. U kunt gedurende de installatie tevens de voor de zoekmachine benodigde gegevens invullen.

Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen met uw eigen website. De betaling voor een nieuwe backlink verloopt direct via uw eigen site. De link wordt na de betaling direct op de website geplaatst. U kunt een ander tarief rekenen voor een link op de voorpagina dan een link op een gewone startpagina.