Houd uw bookmarks online gemakkelijk bij

Een link category is heel eenvoudig samen te stellen online. Voor elk thema kunt u een losse dochterpagina samenstellen. Favoriete bookmarks zijn toe te voegen in de categorieën die per dochterpagina toegevoegd kunnen worden. Op de verschillende dochterpagina’s kunt u meerdere rubrieken aanmaken, waarbij iedere rubriek een deelthema kan beslaan.

Stelt u graag een link directory samen met behulp van een PHP script? Het doorlezen van Uw favoriete websites online beheren is dan een uitstekend idee. U kunt in dat artikel tevens een link vinden naar de site van de aanbieder van dat script. U kunt op de website van de aanbieder het script ogenblikkelijk kopen als u dat zou willen.

Daarbij zijn er ook verschillende teksten toe te voegen aan de diverse dochterpagina’s. Het is daarnaast mogelijk om nieuws weer te geven binnen een categorie. Met een RSS feed wordt het meest recente nieuws weergegeven. U kunt zo een onbeperkt aantal dochterpagina’s aanmaken op uw startpagina website.

Heeft u betaald, dan ontvangt u een e-mail met een link waarmee de bestanden van het script opgehaald kunnen worden. De bestanden zijn eenvoudig te plaatsen op uw webhosting pakket. Het installatieproces kan direct na het kopiëren van de bestanden gestart worden. Tijdens de installatie geeft u voor de website relevante informatie op. Zoals de meta gegevens voor Google en de gegevens voor de databaseverbinding. Ook stelt u via de installatie uw beheerdersaccount samen. U kunt op ieder moment met dit beheerdersaccount inloggen op de website en aanpassingen op de website aanbrengen.