Hulpmiddelen voor site beheren

Bij het bouwen van een zakelijke website kunt u van een tool gebruikmaken. Een dergelijke tool wordt verder wel een CMS pakket genoemd. Een CMS systeem is met behulp van de link Betekenis CMS makkelijk te bemachtigen. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Als u uw website voor het eerst na het installeren bezoekt, wordt het installatie script gestart. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen gedurende de installatie worden opgegeven. Tijdens de installatie is daarnaast het toevoegen van een beheerdersaccount mogelijk. Met dit beheeraccount kunt u met behulp van de beheergedeelte wijzigingen aanbrengen aan uw website.

Het is mogelijk om aanbevelingen van klanten toe te voegen aan uw zakelijke website. U kunt dit met het CMS pakket zonder problemen doen. Een afzonderlijk scherm is te raadplegen voor banner banner. Banner rotatie is uiterst gemakkelijk in te schakelen.

Producten en diensten kunt u makkelijk verkopen via uw zakelijke website. In het geval dat u wilt kan het gehele bestelproces inclusief betaling online verlopen. Gaat het om downloadbare producten, dan worden deze automatisch naar de klant verstuurd. Er is geen handmatige actie van uw kant vereist. Bovendien middels de e-mail ontvangt de klant eventueel een download link naar digitale producten. U kunt via het beheergedeelte de statische teksten binnen deze e-mail aanpassen. Dit geldt bovendien voor veel andere teksten en meldingen op uw website en in e-mails. Voordat u het CMS pakket koopt is er de optie om een demo omgeving te bekijken.