Je advertentie website makkelijk beginnen

Zou u graag uw eigen advertentie website hebben? Dit ligt verder binnen uw mogelijkheden in het geval dat u geen verstand van de techniek heeft. U kunt met een marktplaats script uw advertentie website makkelijk opbouwen. Op het moment dat u een dergelijk script aanschaft, haalt u alle benodigde functionaliteiten voor een advertentie website in huis. Het toevoegen van een advertentie op uw marktplaats website is voor adverteerders simpel te doen. Middels een reactieformulier kan er simpel een reactie op een advertentie worden verstuurd naar een adverteerder. Met behulp van een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Voor een geschikt advertentie script verwijs ik u graag naar de pagina . Zo zijn er verschillende opties waar een adverteerder uit kan kiezen bij het toevoegen van een nieuwe advertentie. U krijgt de optie om betaalde rubrieken aan te maken op uw marktplaats website. Het advertentie script ondersteunt diverse online betaalmethodes. Bij een advertentie wordt steeds een formulier weergegegeven waarmee de bezoeker op een advertentie kan reageren.

In het geval dat u wilt kunt u banners op uw advertentie website plaatsen. Met het grootste gemak kunt u een advertentieblok van Google Adsense toevoegen aan uw website. Een alternatief is het aanmaken van affiliate banners aan uw advertentie website. Het systeem bevat ingebouwde banner rotatie.

De programmeur heeft tevens de zoekmachines in de gaten gehouden bij het bouwen van het advertentie script. Gedurende de installatie kunt u de meta keywords en de meta description invullen. Deze metagegevens op een later tijdstip veranderen kan simpel middels het beheerpaneel. Per afzonderlijke rubriek kunt u bovendien meta gegevens invullen, die bij de betreffende categorie aan de zoekmachines worden doorgegeven. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.