Je Eigen Markplaats

Een eigen marktplaats starten gaat simpel op het moment dat u de beschikking over een advertentie script heeft. Er komt een beheergedeelte beschikbaar met een dergelijk script. Veranderingen kunt u via de beheerpaneel simpel aanbrengen. Een betaalde rubriek plaatsen is via de beheerpaneel vrij makkelijk te doen. Een kleur op uw website kunt u middels dezelfde beheeromgeving wijzigen.

Het installeren van het script is een kwestie van het uitvoeren van een paar simpele handelingen. U kunt zo gemakkelijk een eigen marktplaats beginnen. Op uw marktplaats kunnen adverteerders hun objecten te koop zetten. Met behulp van het artikel marktplaats CMS kunt u meer informatie over dit script krijgen. Met een paar gemakkelijke handelingen is het script gebruiksklaar gemaakt.

Daarnaast bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Via een veilig inlogsysteem geschreven in PHP logt u in op het beheerpaneel. Gegevens die de bezoeker invoert worden gevalideerd, dus nagegaan of ze wel het juiste formaat hebben. Zo geeft u hackers en dergelijke geen kans. De laatst bezochte advertenties zijn gemakkelijk op te vragen voor de bezoeker. Zo kan een eerder bekeken advertentie weer worden bezocht. Het aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden aangemaakt is in te stellen met behulp van het beheerpaneel. U kunt makkelijk iets veranderen aan het uiterlijk van uw website. De bezoeker kan een registratieformulier invullen om een nieuwe gebruiker te registreren. Met een eigen account is een advertentie aanmaken mogelijk.

Men kan op een makkelijke manier op een advertentie reageren. Indien hij het formulier heeft ingevuld, krijgt de adverteerder een mailtje met het ingevulde bericht. Hierop kan de adverteerder reageren. Wilt u gebruikmaken van de mogelijk om zoekwoorden per pagina in te stellen, dan is dat ook mogelijk. Dit helpt u met een goede positionering in Google. De zoekmachine weet zo namelijk welke gegevens van belang zijn voor de plaatsing van uw website in de zoekresultaten.