Je favoriete sites online beheren

U kunt uw favoriete websites heel eenvoudig opslaan. U kunt de startpagina website zelfs per thema inrichten. Favoriete bookmarks zijn toe te voegen in de categorieën die per dochterpagina toegevoegd kunnen worden. Elke categorie kunt u rondom een deelonderwerp aanmaken.

Mogelijk wilt u nu wel meer over dit PHP script weten. U kunt meer over de voordelen van dit script vinden via Je favoriete websites op een rijtje. Daarin vindt u een verwijzing naar de pagina van de ontwikkelaar van dit script. Deze simpel te gebruiken tool om uw eigen website in te richten, is daar ook te downloaden. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Er is tevens eenvoudig ondersteuning bij het gebruik van dit script te krijgen. Beheerders kunnen hun eigen startpagina volledig aanpassen.

De links kunnen eenvoudig op een pagina geplaatst worden. U kunt elke dochterpagina naar eigen inzicht samenstellen. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. De bestanden zijn eenvoudig naar het hosting pakket over te zetten. Na het klaarzetten van de bestanden kunt u de installatieprocedure starten. De gegevens die nodig zijn voor het correct functioneren van de website, kunnen tijdens de installatie ingevoerd worden. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. Tijdens de installatie vult u ook de gegevens in die voor de zoekmachines noodzakelijk zijn.

U kunt makkelijk een link via uw website verkopen. De betaling voor een nieuwe backlink verloopt direct via uw eigen site. De link wordt na de betaling direct op de website geplaatst. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.