Je marktplaats betaalbaar beginnen

Lees tevens wanneer u graag een eigen marktplaats wilt beginnen. Met behulp van een marktplaats CMS wordt het sterk vereenvoudigd. Zo een script is in de regel met de scriptingtaal PHP gebouwd. Op het webhosting pakket kunt u het script uiterst gemakkelijk installeren. Voor webhosting heeft u de keuze uit veel aanbieders.

Informatie over een dergelijk script is via de pagina marktplaats CMS te vinden. Het advertentie script is zo opgezet dat spam wordt tegengehouden door de reactieformulieren. Bovendien rubrieken waarvoor de adverteer moet betalen, zullen een deel van de spammers tegenhouden. Verder kunt u een bescheiden bedrag rekenen voor het registreren van een nieuw account.

U kunt van uw beheerdersaccount gebruik maken om in te loggen inhet beheerscherm. Daar kunt u alle onderdelen van uw website aanpassen. Van de extra opties bij advertentie plaatsen stelt u gemakkelijk de prijs in. Daar kunt u ook de categorieën naar wens indelen. U kunt hier daarnaast de uiterlijke kenmerken van uw website aanpassen. Zo wordt het mogelijk de website naar eigen inzicht in te richten.

Adverteerders kunnen zich registreren met behulp van een makkelijk in te vullen registratieformulier. Met een gebruikersaccount kan men een eigen advertentie plaatsen. Bij de advertenties kunnen enkele foto's worden toegevoegd. Men kan de categorie kiezen waarin men de advertentie wil plaatsen. Tevens zijn er additionele opties aan te bieden. Zo kunt u een bedrag rekenen voor vermelding van de website van de adverteerder.