Je moderne portaalsite opzetten

Aan de hand van de tips in dit artikel is het simpel om uw eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina website bouwen is eenvoudig middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een dergelijk script is voor weinig geld alvast aan te schaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Startpagina’s zijn dan tevens erg nuttig voor SEO-doeleinden. Een link kan doorgaans op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Het maken van uw eigen portaalsite. Het installeren is niet lastig.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. De database tabellen zullen daarna toegevoegd worden door een afzonderlijk installatie script. Na de installatie is er een beheerdersaccount toegevoegd waarmee u de website kunt beheren.

Met kan zich registreren via uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Hierbij mag men ook een subdomein kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Een dochterpagina up-to-date maken kan uiterst gemakkelijk met behulp van het beheerpaneel. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Het verkopen van backlinks middels uw website is een mogelijkheid. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse manieren betalen. Het toevoegen van banners is een andere optie. Een nieuwe banner aanmaken is enorm eenvoudig te doen.