Jouw Eigen Advertentiesite Opbouwen

Een marktplaats website beginnen kan op een simpele manier met behulp van een advertentie script. Gebruikt u een marktplaats script dan komt er een beheeromgeving beschikbaar. Veranderingen kunt u middels de beheergedeelte makkelijk aanbrengen. Zo kunt u via de beheergedeelte een betaalde categorie aanmaken. Of een kleur op uw advertentie website veranderen.

Binnen een mum van tijd is de installatie van het marktplaats script voltooid. Op deze manier heeft u snel uw eigen advertentie website. Via uw website kunnen spullen te koop worden aangeboden met behulp van advertenties. Meer informatie over dit handige script is te verkrijgen met behulp van de pagina . Het script is gemaakt in PHP en is gemakkelijk te installeren op een webhosting pakket.

Daarnaast vertellen we hier graag meer over dit marktplaats script. Het beheeromgeving is beveiligd met een PHP inlogsysteem. Ingevoerde waarden worden op geldigheid gecontroleerd. Formulieren op uw website houden spamberichten tegen. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. De bezoeker kan zo gemakkelijk een object opnieuw bekijken. Het aantal foto’s dat een adverteerder kan toevoegen is via de backend omgeving instelbaar. U kunt simpel iets wijzigen aan het uiterlijk van uw website. Bezoekers kunnen zich simpel registreren. Met een eigen account is een advertentie plaatsen mogelijk.

Op een advertentie reageren is behoorlijk eenvoudig. Na het versturen van het formulier ontvangt de adverteerder een e-mail met de ingevulde gegevens. Er kan vervolgens middels e-mail een afspraak geschreven worden over de verkoop van de spullen. Per categorie op de website kunnen de relevante meta tags worden ingesteld. Dit helpt u met een uitstekende positionering in Google. Google weet zo uw site aan de juiste zoektermen te linken.