Maak een eigen portaalsite

Zoals u wellicht weet, bestaat een startpagina website overwegend uit startpagina dochters. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze eenvoudig opvragen. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. De bezoeker krijgt zo de corresponderende startpagina te zien. Koopt u een kant en klaar script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor nauwelijks geld alvast aanschaffen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Men heeft het inlogsysteem verder zo veilig mogelijk gemaakt.

Een startpagina script kunt u beschouwen als een beheersysteem voor uw startpagina website. Het script dient op uw webruimte geïnstalleerd te worden. Bij elk bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de correcte content naar de browser van de bezoeker wordt verzonden. De bezoeker krijgt zo de correcte startpagina te zien. Het is helemaal niet vereist om zelf iets te ontwikkelen. Op het moment dat u benieuwd bent geworden, kunt u Je moderne startpagina website samenstellen eens doorlezen. Het script bevat alle functionaliteiten die u van een startpagina website zou mogen verwachten. U kunt direct beginnen met inhoud op de website aanmaken.

Er is bij het bouwen van het startpagina script rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. Voor mensen met kwade bedoelingen is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Voldoende beveiliging is doorslaggevend voor uw startpagina website.