Maak een lijst van je bookmarks

U kunt uw favoriete websites heel eenvoudig opslaan. Sterker nog, u kunt zelfs een webportaal samenstellen met een categorisering per thema. U voegt uw favoriete bookmarks toe in de rubrieken die per startpagina kunnen worden aangemaakt. Op de verschillende dochterpagina’s kunt u meerdere rubrieken aanmaken, waarbij iedere rubriek een deelthema kan beslaan.

Mogelijk wilt u nu wel meer over dit PHP script weten. U kunt meer over de voordelen van dit script vinden via Je bookmarks online beheren. Daarin vindt u een verwijzing naar de pagina van de ontwikkelaar van dit script. Deze simpel te gebruiken tool om uw eigen website in te richten, is daar ook te downloaden. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Er is tevens eenvoudig ondersteuning bij het gebruik van dit script te krijgen. Beheerders kunnen hun eigen startpagina volledig aanpassen.

De links kunnen eenvoudig op een pagina geplaatst worden. Iedere dochterpagina kan volledig naar inzicht worden gewijzigd. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. U zet de files heel makkelijk over naar uw webhosting. Na het klaarzetten van de bestanden kunt u de installatieprocedure starten. Binnen dat installatieprogramma kunt u de gegevens voor uw eigen website invoeren. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. Tijdens de installatie vult u ook de gegevens in die voor de zoekmachines noodzakelijk zijn.

U kunt makkelijk een link via uw website verkopen. De betaling voor een nieuwe backlink verloopt direct via uw eigen site. De link wordt na de betaling direct op de website geplaatst. Voor een link op de homepagina kunt u een ander bedrag rekenen dan een link op een gewone pagina.