Maak een lijst van uw favoriete sites

Het in elkaar zetten van een eigen startpagina website is heel eenvoudig met het juiste script. Verderop in dit artikel vindt u een link waarmee u meer kunt lezen over deze handige tool. Er zit een beheeromgeving bij het softwarepakket. Daarmee kunt u uw eigen website beheren. Via uw website kunnen beheerders zich aanmelden voor hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Een eigen startpagina kan worden samengesteld met behulp van een eigen account.

Stelt u graag een link directory samen met behulp van een PHP script? U kunt dan startpagina overicht eens doorlezen. Wilt u graag zo een script kopen, dan vindt u in dat artikel een verwijzing naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. U kunt op de website van de aanbieder het script ogenblikkelijk kopen als u dat zou willen.

De links kunnen eenvoudig op een pagina geplaatst worden. De paginabeheerder kan de dochterpagina helemaal naar zijn eigen smaak inrichten. Met uw eigen website is het verder mogelijk om een passief inkomen te generen. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. U kunt een passende titel bedenken voor uw website, die u tijdens het installeren kunt invullen. Tijdens de installatie vult u ook de gegevens in die voor de zoekmachines noodzakelijk zijn.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. Er zijn verschillende betaalproviders die u kunt ondersteunen met uw website. Het script zal een aangemelde link meteen plaatsen op de website. Voor een link op de homepagina kunt u een ander bedrag rekenen dan een link op een gewone pagina.