Maak een moderne portaalsite

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Middels een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Een startpagina website is erg interessant voor linkbuilding. De links worden meestal geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Eigen startpagina maken. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het toevoegen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door een afzonderlijk installatie script. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u eenvoudig uw startpagina website beheren.

Een bezoeker kan zich aanmelden middels uw website en vervolgens gemakkelijk een eigen startpagina maken. Tevens mag men bij een nieuwe startpagina ook het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Men kan met behulp van de beheerpaneel eenvoudig een dochterpagina updaten. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Voor een link kan op diverse manieren worden betaald. Verder zijn banners op een makkelijke wijze te aanmaken op uw website. Het toevoegen van een nieuwe banner is erg simpel.