Maak een verzameling van uw favoriete sites

Het in elkaar zetten van een eigen startpagina website is heel eenvoudig met het juiste script. In dit artikel kunt u een link naar informatie over dergelijke software vinden. U krijgt met de software de beschikking over een beheerpaneel, waarmee u zelf de website volledig kunt aanpassen. Er kan een registratieformulier op uw website worden gebruikt voor het aanmelden van een eigen startpagina. Via een eigen account kunnen paginabeheerders een eigen startpagina beginnen.

Mogelijk wilt u nu wel meer over dit PHP script weten. Meer informatie over dit handige PHP script is op de pagina eigen startpagina te vinden. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Nadat u het script heeft aangeschaft, kunt u het direct downloaden. De website van de ontwikkelaar bevat ook een deel waarbinnen u instructies voor het gebruik van het script kunt vinden. Verder is ondersteuning voor het gebruik van dit PHP script heel makkelijk aan te vragen. Een eigen startpagina kan helemaal naar eigen wens worden samengesteld.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. Iedere dochterpagina kan volledig naar inzicht worden gewijzigd. Met uw eigen website is het verder mogelijk om een passief inkomen te generen. De bestanden zijn eenvoudig naar het hosting pakket over te zetten. Na het klaarzetten van de bestanden kunt u de installatieprocedure starten. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. Tijdens de installatie is het bijvoorbeeld mogelijk een bijbehorende titel voor uw website in te vullen. U voert tijdens de installatie tevens de relevante gegevens in voor de zoekmachines.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. Met uw website haalt u technieken in huis om heel eenvoudig te koppelen met diverse betaalsystemen. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.