Maak je eigen startpagina website

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. Een startpagina script is niet duur. Waar het bij een startpagina grotendeels om gaat, zijn de links naar andere websites.

Een startpagina website is zeer interessant voor linkbuilding. Het is meestal mogelijk om een link te plaatsen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Eigen startpagina maken. Het zal niet ingewikkeld zijn om het startpaginascript te installeren.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Na de installatie is er een beheerdersaccount gecreëerd waarmee u de website kunt beheren.

Een bezoeker kan zich aanmelden met behulp van uw website en vervolgens makkelijk een eigen startpagina maken. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Daarbij is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het aanpassen van een startpagina is behoorlijk eenvoudig met het script. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. Het verkopen van backlinks middels uw website is een mogelijkheid. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende manieren betalen. Het toevoegen van banners is een andere optie. Het aanmaken van een nieuwe banner is uiterst simpel.