Maak makkelijk een nieuwe portaal site

Zou u graag een eigen linkportaal opzetten? Ook wanneer u niets van de techniek weet, kunt u met de juiste tools prima aan de slag. U zou het met behulp van een PHP script kunnen bouwen. Als u zou willen, kunt u er binnen enkele uren al aan werken. Een bestaand PHP script zal vaak de functies al bevatten die u nodig heeft. Het PHP script installeren kan ook met hulp van de ontwikkelaar als u dat graag wilt. U kunt het door de ontwikkelaar op uw eigen hostingpakket laten installeren. Als alles meezit heeft u binnen een paar uur de nieuwe website al online.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. U kunt over zo een script meer lezen op Een eigen portaalwebsite oprichten. U kunt vanuit de aanbieder van het script gemakkelijk ondersteuning krijgen. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Nadat u het script heeft gekocht kunt u het ook door de aanbieder van het script laten installeren. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

Het is een goed idee om de in dit artikel vermelde link te volgen. Zelf een script maken is het andere alternatief. Dit kan echter tijdsintensief zijn. Een script aanschaffen zal een tijdsbesparing inhouden. Het meeste werk is al voor u gedaan met een kant en klaar script.

De webhosting voor een startpagina website is ook niet heel duur. Zo kunt u voor enkele tientjes per jaar al een eigen startpagina website hebben. Deze kosten zijn binnen zeer korte tijd weer terug te verdienen. U kunt uw startpagina website bijvoorbeeld inzetten voor affiliate marketing. U kunt tevens backlinks via uw startpagina website verkopen. Wilt u dit zelf programmeren? Er kan redelijk wat tijd overheen gaan voor u zelf een dergelijk script heeft gemaakt. Bij een reeds bestaand script heeft u de functie voor het verkopen van backlinks al erin zitten.