Maak makkelijk een nieuwe portaalsite

Ook zonder eigen product is online geld verdienen mogelijk. Men betaalt een vergoeding aan u op het moment dat u een product verkoopt. Dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig affiliate links en banners plaatsen op een startpagina website. We raden u aan om deze pagina goed door te lezen als u hier wel oor naar heeft.

Neem startpagina script door wanneer u graag de beschikking over uw eigen startpagina website zou krijgen. U kunt heel eenvoudig affiliate links aan uw startpagina website toevoegen. Het is een simpele manier om aan uw eigen affiliate website te komen. Het naar uw eigen wens aanpassen van uw website is prima te doen. Uw website kan er uitzien als een informatieve website. Wilt u ook links naar informatie op uw dochterpagina’s plaatsen naast de commerciële links dan is dat geen enkel probleem.

Met een eigen startpagina website kunt u heel gemakkelijk linkbuilding aanbieden. Gebruikt u een professioneel startpaginascript, dan is dat niet heel lastig. Meestal is dit een functionaliteit die in het script zit. Welk bedrag u voor linkplaatsing vraagt, kunt u helemaal zelf bepalen. Het formulier voor het aanmelden van een link is vanuit iedere dochterpagina eenvoudig te bereiken.

U kunt affiliate banners eenvoudig afwisselen. Aan een bannerruimte kunnen meerdere banners worden toegewezen. Het is overigens geen enkel probleem om eigen banners toe te voegen aan uw startpagina website. Ook als u een Google Adsense blokje wilt toevoegen aan uw startpagina website, dan is dat mogelijk. Zo is het mogelijk om te variëren en de onderzoeken wat het beste voor u werkt.

Heeft u ervoor gekozen om een kant en klaar script te gebruiken? Het script wordt geleverd met een beheeromgeving waarmee u allerlei zaken eenvoudig aanpast. De inloggegevens voor deze beheeromgeving kunt u tijdens de installatie van het script instellen.

De bezoeker zal een melding te zien krijgen wanneer hij ongeldige gegevens in een formulier op uw website invult. Er worden technieken gebruikt om spam te herkennen en tegen te houden.