Maak makkelijk een uitgebreide startpagina site

Een startpagina website kan met een daarvoor bedoeld PHP script worden gerealiseerd. Het is niet noodzakelijk om aparte folders aan te maken voor de subdomeinen van de dochterpagina’s. Van alle pagina’s wordt de content in een database bewaard. Het script kijkt welke dochterpagina wordt opgevraagd en zal de corresponderende content tonen aan de bezoeker.

Via het internet is een script te kopen waarmee u gemakkelijk een eigen startpagina website maakt. Navigeer naar de website van de aanbieder via de links op Ontwikkel professioneel een eigen startpagina website. Daar kunt u op verschillende manieren betalen voor de aanschaf. Per e-mail zult u ook de download link ontvangen. Het is mogelijk om op een later moment een nieuwe versie van het script te downloaden.

U kunt in de beheeromgeving de belangrijkste instellingen van uw startpagina website wijzigen. U kunt daar de prijs van een link instellen. U kunt daar ook bijvoorbeeld de metagegevens voor Google wijzigen. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Zowel Belgische als Nederlandse bezoekers kunnen gemakkelijk betalen op deze manier. Is er een link toegevoegd aan uw website door iemand? U kunt dan per e-mail contact met de persoon opnemen om meer links te verkopen.