Maak professioneel een uitgebreide portaalsite

Ook zonder eigen product is online geld verdienen mogelijk. Per verkoop ontvangt u dan een vergoeding. Dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd. Affiliate marketing kan onder andere via een eigen startpagina website. Lees verder als u daar graag meer over weet.

Online kunt u er wel iets over vinden. Zo kunt u er op de pagina Eigen Startpagina iets over lezen. Gemakkelijk een startpagina website samenstellen kan bijvoorbeeld met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script. Zelf programmeren is dan niet meer noodzakelijk. Meestal zit er een apart installatiescript bij, zodat het niet lastig is om het aan de praat te krijgen.

Zou u graag een website rondom affiliate marketing opbouwen? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. De prijs die u daarvoor rekent kunt u via de beheeromgeving instellen. De bezoeker heeft na het aanmelden van een nieuwe link direct de mogelijkheid om te betalen. Als het PHP script ziet dat er is betaald, is de link direct op de gekozen dochterpagina zichtbaar. Het is niet nodig dat u zelf de link plaatst.

Het is niet lastig om het zo in te stellen dat banners worden afgewisseld. U kunt verschillende banners toewijzen aan een bepaalde plek op uw website. Wilt u eigen banners toevoegen, dan is dat geen enkel probleem. Verder kunt u natuurlijk een Google Adsense blokje toevoegen. Variëren en kijken wat het beste voor u werkt, is dus prima mogelijk.

Omdat het script met een beheeromgeving wordt geleverd, hoeft u zelf nauwelijk iets van HTML te weten. Het script is zo opgezet dat er geen technische kennis nodig is voor het doorvoeren van aanpassingen aan de website. U hoeft bijvoorbeeld geen mappen op de server aan te maken voor de subdomeinen.

De mogelijkheid om een eigen startpagina samen te stellen kunt u heel eenvoudig aan uw bezoekers aanbieden. Hiervoor kan een aanmeldformulier op de startpagina website worden geplaatst. Het script is voorzien van een PHP inlogsysteem waarmee men kan inloggen. Wanneer de aanmelding probleemloos is verlopen, kan de beheerder inloggen en een eigen startpagina maken.