Maak uw eigen marktplaats

Affiliate inkomsten kunnen ervoor zorgen dat u meer geld overhoudt. De rode draad daarbij is dat u de promotie van andermans producten doet. Bent u toch al te spreken over bepaalde producten en raadt u ze anderen graag aan? Dan is het goed om te weten dat u dit aanraden mogelijk betaald kunt doen via affiliate marketing. Heeft u een eigen website, dan is het mogelijk om u daarmee aan te melden bij een affiliatenetwerk zoals Daisycon. Qua opbouw kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen.

Een affiliate webshop kan werken als deze goed wordt gevonden. De affiliate webshop heeft de uitstraling van een echte webshop. Het verschil is dus dat u niet zelf de producten verstuurd. U heeft geen voorraad, maar verdient toch wanneer er via u een product of dienst is afgenomen. Voor affiliate marketing kunt u ook een reguliere website gebruiken. Dit is met een advertentie script relatief gemakkelijk te realiseren. Hier volgt een link naar een artikel met meer informatie over zo een script: Makkelijk een advertentie website bouwen. U kunt de affiliate advertenties dan op uw eigen marktplaats plaatsen en bezoekers aantrekken met SEO.

Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.

Het artikel waarnaar de bovenstaande link verwijst, bevat een link naar een goed marktplaats script. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.