Mijn Eigen Advertentie Website

Een marktplaats script maakt het mogelijk om een marktplaats te starten zonder dat u iets van de techniek hoeft te weten. Doorgaans betaalt u maar enkele tientjes voor een marktplaat script. Men spreekt daarbij wel van een advertentie script. Als uw webhosting het gebruik van PHP scripts ondersteund en u een database mag aanmaken, dan is het installeren van een dergelijk script geen probleem.

Wat fijn is aan een marktplaats script, is dat u zelf geen PHP code meer hoeft te schrijven. Zoeken naar een PHP ontwikkelaar is niet nodig. Feitelijk is de code reeds gemaakt. Waarom zou u zelf iets bouwen, als u het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden? Geld verdienen kan op verschillende wijzen met het marktplaats script. Zo kunt u betaalde rubrieken toevoegen. De adverteerder zal moeten betalen voor een advertentie in een dergelijke rubriek. Daarnaast kunt u een geldbedrag vragen voor de registratie van een nieuw account. U kunt bovendien afzonderlijke bedragen vragen voor het tonen van een telefoonnummer en een website bij een advertentie.

Bezoek de pagina Bouw Een Eigen Advertentie Website wanneer u graag een marktplaats script zou hebben die veel categorieën reeds voor u aanmaakt tijdens het installeren. De rubrieken kunnen direct op uw eigen marktplaats worden gebruikt. Het aanmaken van eigen rubrieken is een andere mogelijkheid. Op deze manier kunt u de website naar hartenlust aanpassen. Het aanpassen van een kleur op uw advertentie website is kinderspel.

U kunt meteen aan de slag met uw site zodra u het script heeft gekocht. Het is niet noodzakelijk dat u wacht op een PHP ontwikkelaar. Bedenk u dat een programmeur nooit voor enkele tientjes een nieuw script zal leveren. Binnen een paar minuten heeft u een werkende marktplaats website. U verdient de aanschafkosten van het marktplaats script enorm makkelijk weer terug. Bij de meeste webhosting pakketten zal de installatie van het script geen enkel probleem opleveren.