Moderne advertentiesite bouwen

Men kan uitgebreide mogelijkheden in het script hebben ingebouwd. De topadvertentie geeft daarbij mogelijkheden voor inkomsten. Uw topadvertentie staat enige tijd bovenaan het overzicht van de advertenties op uw site. U kunt de opties waaruit een adverteerder kan kiezen, compleet aanpassen naar eigen inzicht.

Het is mogelijk om per rubriek een lijst van zoekwoorden en een beschrijving voor de zoekmachines in te voeren. U zult de invoervelden voor de metagegevens vrij eenvoudig in de beheeromgeving kunnen vinden. Wanneer u nieuwsgierig bent geworden, kunt u ook eens de pagina advertentie website maken bezoeken. Het is niet noodzakelijk om u enorm hierin te verdiepen. U geeft de zoekwoorden op en u bent klaar.

Een adverteerder kan zich via het registratieformulier aanmelden. Het account wordt na het invullen van dit aanmeldformulier aangemaakt. Via het gebruikersaccount kunnen advertenties worden aangemaakt en gewijzigd. Ook kunt u extra opties aanbieden bij het plaatsen van een advertentie, waaraan u een bedrag kunt koppelen.

Bezoekers kunnen via een formulier reageren op een advertentie. Vanaf elke advertentie is het heel gemakkelijk om dit formulier naar de voorgrond te halen. Daarbij wordt gepoogd om spam zoveel mogelijk te filteren en te blokkeren. Daarnaast kunnen bezoekers melding van verdachte advertenties doen.

Ook is het bieden op advertenties met behulp van het advertentie script mogelijk. Of bieden is toegestaan kan de adverteerder zelf per advertentie instellen. Wanneer er een bod wordt geplaatst, ontvangt de adverteerder een e-mail. Bij elke advertentie is te zien wat op dat moment het hoogste bod is. Via een druk op de knop kan een adverteerder reageren op een interessant bod. Men heeft de mogelijkheid om een bod weer in te trekken. Een bod kan worden verwijderd door zowel de adverteerder als de persoon die het bod heeft uitgebracht.