Moderne startpagina website bouwen

Voor linkbuilding zijn startpagina’s nog altijd interessant. Het geeft u de mogelijkheid om voor amper kosten tot gratis extra links te plaatsen. Een andere mogelijkheid is het beginnen van uw eigen startpagina website. Handig op het moment dat u hoger in Google wilt komen. Geld verdienen met uw eigen startpagina website is daarnaast mogelijk. De aanschafkosten verdient u zo behoorlijk eenvoudig weer terug. Binnen een mum van tijd plaatst u een RSS feed op uw website. Zo kunt u het laatste nieuws tonen aan uw bezoekers. Het is niet ingewikkeld om een RSS feed te tonen op uw site. Zodat u per dochterpagina daarnaast passend nieuws kunt tonen wanneer u dat wilt.

Mogelijkerwijs kunt u tevens zonder problemen werken met een dergelijk script. De pagina voorziet u van de benodigde informatie. Met een paar eenvoudige handelingen heeft u het startpaginascript aan de praat. U hoeft niets te weten over programmeren of websites maken. Een ideale oplossing voor mensen met nauwelijks verstand van HTML en CSS. Het gebruik van PHP is bij veel webhosting pakketten geen probleem. Het is mogelijk voor bezoekers om zich te registreren op uw website. Indien men is ingelogd, kan men middels het beheeromgeving een eigen startpagina maken. Bij het toevoegen van een startpagina kan de bezoeker zelf het gewenste subdomein opgeven. Per startpagina kan er tevens een titel en een omschrijving worden ingesteld.

Daarnaast kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine relevante velden worden ingevuld. Dit zorgt ervoor dat uw startpagina dochters aan de juiste zoekwoorden worden gekoppeld. Iedere startpagina kan volgens een unieke stijl worden ingericht. Het toevoegen van banners op uw startpagina website is enorm gemakkelijk. Het is zo mogelijk om advertentieruimte te verhuren. Het toevoegen van een affiliate banner is een andere optie. U kunt verschillende kanten op met een eigen startpagina website.