Nieuwe startpagina beginnen

Startpagina websites kunnen u een handje helpen bij het hoger in Google komen. Het is mogelijk om links te plaatsen op een dochterpagina. Zo helpt u andere websites hoger in Google te komen. U kunt het indien dienst aan klanten aanbieden. Daarnaast kunt u zeker weten uw eigen sites laten stijgen in Google.

Middels het artikel Eigen startpagina maken kunt u in het bezit komen van een goed startpagina script. Het gaat om een recent ontwikkeld script. Een groot aantal startpagina scripts kregen geen updates meer. De behoefte aan een nieuw startpaginascript werd om die reden steeds groter.

Een startpagina script aanschaffen is een prima idee in het geval dat u zelf geen script wilt of kunt maken in PHP. Koopt u een script, dan is zelf puzzelen met PHP niet meer noodzakelijk. U voorkomt tevens dat u een PHP webontwikkelaar veel geld moet betalen voor een script. Zodra het installatie script klaar is, kunt u links plaatsen op uw startpagina website. Het toevoegen van backlinks kan direct na de installatie.

U krijgt de volledige controle over de gebruikte kleuren op uw eigen website. U kunt de kleuren per individuele dochterpagina aanpassen. Wilt u een aanmeldformulier tonen waarmee bezoekers zich kunnen registeren als beheerder van hun eigen startpagina? In het beheeromgeving stelt u dit en meer enorm makkelijk in. Er wordt een account voor het beheer toegevoegd tijdens de installeren. U hoeft zelf niets over PHP of HTML te weten.