Ontwikkel een responsive startpagina website

Houdt u zich bezig met hogere posities in Google? U kunt startpagina links aanmaken die daar aan bijdragen. Het aanmaken van dergelijke links aan een website is vaak gratis. U kunt op een bestaande website een dochterpagina registreren. U kunt daarnaast zelf een startpagina website opzetten. U kunt uw eigen websites zonder aarzelen daarnaast inzetten voor het maken van links. Dan kunt u pakketjes voor linkbuilding aanbieden en verder nog eens wat extra verdienen eraan.

Meer over een startpagina PHP script kunt u lezen op de pagina Eigen startpagina samenstellen. Het is gebouwd vanuit de behoefte aan een nieuw startpaginascript. De PHP code van veel startpagina scripts werd niet meer bijgewerkt. Hierdoor ontstond de behoefte aan een nieuw script.

Op het moment dat u een kant en klaar script koopt, bent u verzekerd van een veilig PHP inlogsysteem. Zelf een script maken is zo niet meer nodig. Ook is de hulp van een webontwikkelaar inschakelen niet meer noodzakelijk. Uw startpagina website is meteen na de installatie gebruiksklaar. U loopt zo geen vertraging bij uw linkbuilding op.

Een verandering doorvoeren is zo gepiept met behulp van het beheergedeelte van het startpaginascript. Per dochterpagina kunt u andere kleuren instellen. Wilt u dat men een eigen startpagina kan plaatsen op uw website, dan kan dat. Zeer simpel kunt u dat instellen in het controlepaneel. U mag zelf de inloggegevens kiezen gedurende het installeren van het startpagina script. Kennis van HTML of PHP is niet noodzakelijk.