Ontwikkel eenvoudig een uitgebreide portaalwebsite

Aan een dochterpagina zijn er verschillende rubrieken toe te voegen. U kunt het zo inrichten dat een categorie aan een deelonderwerp is gewijd. Elke rubriek kan verschillende links bevatten.

Als u meer over linkbuilding te weten zou willen komen, dan kunt u daar meer over vinden via de pagina aanmelden startpagina. Via dat artikel vindt u een link waarmee u een startpagina script kunt downloaden. Het script is voorzien van een apart installatieprogramma. Een nieuwe beheerder van een eigen startpagina kan zich heel gemakkelijk via een aanmeldformulier aanmelden.

Daarbij kunt u backlinks verkopen aan bezoekers. U kunt aan een voorpagina link een ander bedrag koppelen dan voor een link op een gewone dochterpagina.

In het script kunt u diverse betaalgateways instellen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld Mollie als betaalprovider instellen.

Aanwezig is een overzicht waarop de diverse startpagina’s worden weergeven. De bezoeker kan met behulp van dit overzicht snel naar een bepaalde dochterpagina gaan. Links op een dochterpagina gaan alleen over een specifiek thema. De backlinks helpen de positie in de zoekmachines van de vermelde websites omhoog. Hierdoor zal uw website meer bezoekers krijgen en wordt er meer omzet met uw website gegenereerd.

U plaatst dan affiliate links tussen de gewone backlinks door. De voorpagina van een website kan dan op dezelfde manier als een gewone startpagina behandeld worden. Velen zijn u voorgegaan om met dit geweldige script aan de slag te gaan. Zo een startpagina website kan als een catalogus van websites worden gezien.

Er is een overzicht van dochterpagina’s op de website. De bezoeker kan met behulp van dit overzicht snel naar een bepaalde dochterpagina gaan. De links gaan alleen over een bepaald onderwerp. Dit heeft tot gevolg dat de vermelde websites hoger in de zoekmachines worden weergegeven. U krijgt daardoor meer bezoekers en aldus meer omzet met uw website.