Ontwikkel gemakkelijk een nieuwe startpagina website

Het is vrij eenvoudig om een startpagina website in te zetten voor affiliate marketing. Eigenlijk is een startpagina website een grote linkverzameling. Dergelijke links dragen bij aan het vergroten van de vindbaarheid van de op de dochterpagina’s vermelde websites. De websites zullen in potentie meer bezoekers aantrekken. Veel scripts hiervoor geven u de mogelijkheid om een subdomein aan te maken per dochterpagina. Naast het subdomein kunt u per dochterpagina vaak ook de belangrijkste zoekwoorden opgeven. Vaak zal men verschillende rubrieken op een dochterpagina kunnen aanmaken.

Er bestaat geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat kan worden aangemaakt. U kunt over de meest uiteenlopende thema’s een dochterpagina aanmaken. Daarbij is het vaak mogelijk om relevante zoekwoorden op te geven per individuele dochterpagina. Zo weten de zoekmachines waar uw dochterpagina over gaat.

Hoe u dat precies aanpakt, is online te lezen in diverse artikelen. Een voorbeeld van een pagina met informatie is Goede startpagina. Het is mogelijk om een PHP script te kopen die u ondersteunt bij het bouwen van een eigen startpagina website. Een startpagina website beginnen wordt met zo een script ook mogelijk voor mensen zonder diepgaande kennis van de techniek. Er is vaak een afzonderlijk installatiescript meegeleverd die u ondersteunt bij het installeren van de startpagina website.

Ziet u het opbouwen van een startpagina website rondom affiliate marketing wel zitten? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. De prijs van een link is in te stellen via de beheeromgeving. Voor de plaatsing van een link kan direct online worden betaald na het invullen van het formulier voor link aanmelden. De link zal direct zichtbaar zijn nadat de bezoeker heeft betaald. Hierdoor hoeft u zelf in principe te doen als er een link wordt aangemeld.

Affiliate banners op uw website kunnen worden geroteerd. Meerdere banners kunnen worden toegewezen aan een enkele bannerruimte. Wilt u eigen banners toevoegen, dan is dat geen enkel probleem. Of een banner van het platform Google Adsense weergeven. Variëren en kijken wat het beste voor u werkt, is dus prima mogelijk.

Voor het gebruik van het PHP script is geen enkele kennis van de techniek vereist. Men heeft het script zo gemaakt dat ook mensen zonder diepgaande technische kennis ermee kunnen werken. Ook voor de subdomeinen hoeven geen aparte folders aangemaakt te worden.

De mogelijkheid om een eigen startpagina samen te stellen kunt u heel eenvoudig aan uw bezoekers aanbieden. Bezoekers kunnen dan een aanmeldformulier op uw website invullen. Het script is voorzien van een PHP inlogsysteem waarmee men kan inloggen. Is het aanmelden gelukt, dan kan men met het eigen account inloggen en een startpagina samenstellen.