Ontwikkel uw eigen startpagina website

Lijkt het u wel wat om een startpagina website in uw bezit te hebben? Dit artikel kan u op weg helpen. Backlinks vormen een relevant onderdeel van startpagina websites. Er zal in veel gevallen sprake zijn van een indeling op thema. U zult zien dat een dergelijke site uit een aantal dochterpagina’s zal bestaan. De sites waarnaar wordt verwezen op een individuele dochterpagina zullen over dat enkele onderwerp gaan.

Het is mogelijk om zelf een startpagina script te programmeren. Echter kan dit best lang duren. Een alternatief is het gebruiken van een al bestaand startpagina script. Meer over een kant en klaar startpagina script vindt u in het artikel Het beginnen van je nieuwe portaalsite. Zelf programmeren is niet meer nodig in het geval dat u een kant en klaar startpaginascript aanschaft. U heeft daarnaast een eigen domein en bijbehorende webhosting nodig.

Na de installatie van het script heeft u een functionerende startpagina website. Het is mogelijk om aan te melden als paginabeheerder op uw startpagina website. Men kan de eigen startpagina’s met een eigen account als paginabeheerder om de zoveel tijd bijwerken. U heeft de optie om diverse widgets toe te voegen naast links. Men mag zelf een subdomein kiezen bij het aanmaken van een nieuwe dochterpagina. Daarbij kan de beheerder de metagegevens voor de zoekmachines opgeven.

Schaft u het script aan waarover in het eerder genoemde artikel wordt gesproken? Daarbij kunt u per rubriek de meta zoekwoorden en meta beschrijving invoeren via het startpagina script. Dit maakt een startpagina script enorm interessant voor iedereen die linkbuilding werkzaamheden verricht. U heeft de optie om tekst met belangrijke zoekwoorden aan te maken bij een rubriek. Het is mogelijk om de kosten weer terug te verdienen met behulp van het startpaginascript. Hiervoor zijn er voldoende opties die het startpaginascript biedt. Zou u graag enkele banners aan uw website toevoegen? Banners zijn met behulp van de beheeromgeving simpel te plaatsen. Het startpagina script dat in het vermelde artikel wordt genoemd, bevat een banner rotator.