Ontwikkel uw moderne startpagina website

Van startpagina’s maakt men nog altijd gebruik. Het is gegarandeerd belangrijk dat de links bijgehouden worden. Helaas werkt men daarbij de PHP code van de website vaak niet bij.

Het is mogelijk om via internet zo een script te kopen. U kunt de pagina bijvoorbeeld eens bekijken. Webruimte en registratie van een eigen domein zijn ook nodig. Houd voor de hosting rekening met jaarlijkse kosten. Als u uw nieuwe website voor de eerste keer bezoekt, zal het installatieprogramma worden gestart.

Op het moment dat u wilt kunt u daarbij zelf een startpagina website beginnen. Een webhosting pakket en de registratie van een eigen domeinnaam zijn daarvoor nodig. Het kopen van een startpagina script is bovendien aan te raden. Daar zitten alle functionaliteiten voor het beginnen van een startpagina website al in. U hoeft dan niet zelf meer te programmeren.

Ook is het genereren van inkomsten met het startpaginascript simpel te doen. U kunt namelijk links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Iemand die een link aanmeldt, kan ook de gewenste dochterpagina en de gewenste categorie kiezen.

Op het moment dat gewenst is het mogelijk voor bezoekers om een gebruikersaccount aan te maken. Daarmee kunnen ze zelf aan de slag met een dochterpagina. Bezoekers mogen daarbij het gewenste subdomein opgeven. Op iedere dochterpagina wordt het aantal links onderaan weergegeven.