Portaalsite bouwen tips

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een dergelijk script is voor weinig geld reeds aan te schaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan tevens uitstekend inzetbaar voor linkbuilding. De links worden meestal geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt in het artikel Startpagina script meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het aanmaken van een database. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het beheer van uw website kunt u na de installatie gemakkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Met kan zich registreren middels uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Men kan met behulp van de beheeromgeving gemakkelijk een dochterpagina updaten. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script prima te doen. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Zo kunt u backlinks middels uw startpagina website verkopen. Er kan op diverse manieren worden betaald voor een link. Verder zijn banners op een makkelijke slimme te toevoegen op uw website. Een nieuwe banner plaatsen is uiterst simpel te doen.