Portaalsite opzetten informatie

Op een startpagina dochter kunt u niet alleen maar links plaatsen. Ze geven bovendien de optie om ander soort componenten te plaatsen. Met een startpagina script krijgt u de bovendien optie om zelf een startpagina website te bouwen. Op het moment dat u daarin interesse heeft, kunt u Eigen startpagina eens doornemen. In dat artikel vindt u een link naar een betaalbaar PHP script voor het bouwen van een eigen startpagina website.


Het genereren van inkomsten online is goed te doen met een startpaginascript. Het startpaginascript bevat functies die u helpen bij het verkopen van backlinks op uw startpagina website. De prijs die men voor een backlink moet betalen kunt u enorm eenvoudig in het beheergedeelte instellen. Met behulp van de betaalkoppeling ontvangt u met gemak online betalingen.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. Bovendien kunt u custom code invoeren voor een banner. Het zal u verbazen hoe eenvoudig u dat regelt.

Verricht u linkbuilding werkzaamheden, dan zijn startpagina’s enorm handig. Een startpagina website bestaat uit verschillende dochterpagina’s. Er is per afzonderlijke dochterpagina een subdomein te koppelen. Men kan opgeven welke subdomein men graag gekoppeld heeft aan zijn startpagina. U kunt op deze verstandige de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Er kan daarnaast nog een aparte tekst worden gecreëerd binnen iedere rubriek op een dochterpagina.

We brachten u er eerder al van op de hoogte. Naast links kunt u bovendien allerlei andere componenten plaatsen. Zo is het aanmaken van een nieuwsblok een mogelijkheid. Een andere optie is een weerkaartje toevoegen. Het is zo geplaatst met het startpaginascript. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. Een kleur is heel makkelijk aangepast.