Portaalsite realiseren informatie

Startpagina links helpen bij de vindbaarheid van uw eigen website. Daarbij kunnen de verschillende Nederlandse portaalsites helpen. Het samenstellen van een eigen dochterpagina kan op een aantal Nederlandstalige startpagina websites.

Via het internet kunt u een startpagina script kopen. Een goed startpagina script is bijvoorbeeld via de pagina hoe maak ik een startpagina te vinden. Daarnaast zult u een eigen domein en webruimte nodig hebben. U kunt uitgaan van een jaarlijkse betaling voor het domein en het webhosting pakket. Als u uw nieuwe website voor de eerste keer bezoekt, zal het installatieprogramma worden gestart.

Waar u ook voordeel uit kunt halen is het starten van een eigen startpagina website. In ieder geval heeft u een eigen domein nodig. daarnaast dient u webruimte te hebben. Het kopen van een startpagina script is verder aan te raden. Alle benodigde functies zitten in een dergelijk script. U hoeft in dat geval zelf geen PHP script te bouwen.

Het is relatief gemakkelijk om inkomsten te genereren met het startpaginascript. Het verkopen van backlinks is een mogelijkheid. Er is daarbij ondersteuning voor diverse betaalwijzen bij het plaatsen van een nieuwe link. Men mag de gewenste dochterpagina kiezen bij het plaatsen van een nieuwe link.

Bezoekers kunnen een gebruiker registreren wanneer gewenst. Het samenstellen van een eigen startpagina is met een account mogelijk. Bezoekers mogen daarbij het gewenste subdomein opgeven. Onderaan elke pagina kunt u statistieken omtrent de dochterpagina inzien.