Professioneel een eigen portaal website runnen

U kunt een PHP script dat bedoeld is voor het maken van een startpagina website, ook eenvoudig inzetten voor het maken van een affiliate website. Er zit niet veel verschil tussen het plaatsen van een reguliere link en het plaatsen van een affiliate link. U hoeft zelf geen script in PHP meer te maken, wanneer u kiest voor een bestaand script voor het maken van een startpagina website. U kunt daarnaast foto’s plaatsen waarbij het zelfs mogelijk is de afbeelding van een externe URL op te halen. Een bestaand PHP script zal vaak de functies al bevatten die u nodig heeft. Het PHP script installeren kan ook met hulp van de ontwikkelaar als u dat graag wilt. De ontwikkelaar kan het op uw eigen hosting installeren voor u, als u dat wenst. De nieuwe site kan binnen een paar uur al online zijn, als u dat wilt.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. Wat ook fijn is, is dat u geen aparte mappen hoeft aan te maken voor de subdomeinen van uw website. Het tonen van de juiste dochterpagina is na het installeren van het script geen enkel probleem.U houdt de folderstructuur op uw webhosting pakket zo overzichtelijk met het script. Een korte tijd geleden is er een script uitgekomen waarmee u gemakkelijk uw eigen startpagina website bouwt. U zou Professioneel een nieuwe portaalwebsite maken eens kunnen bekijken als u benieuwd bent geworden naar het PHP script. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. Het draaien van PHP scripts zal bijna nergens een probleem zijn.

Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link. Zelf een script maken is het andere alternatief. Maar dat zal tijd kosten. Een script aanschaffen zal een tijdsbesparing inhouden. Het meeste werk is al voor u gedaan met een kant en klaar script.

Het is mogelijk om links aan derden te verkopen. Deze opties zijn onderdeel van het script. U kunt voor de homepage en een reguliere dochterpagina verschillende prijzen hanteren. Dit maakt het mogelijk om met het script een online inkomen op te bouwen. Een link wordt automatisch geplaatst als de aanmelder heeft betaald.