Professioneel een eigen portaal website samenstellen

Een startpagina website is vrij eenvoudig in te zetten wanneer u affiliate marketing wilt doen met behulp van uw eigen website. U zult een affiliate link op eenzelfde wijze kunnen toevoegen aan uw website als een normale link. Gebruikt u een script, dan hoeft u zelf niets meer te bouwen in PHP voor het onderhouden van uw website. U plaatst ook binnen een handomdraai een affiliate banner op uw startpagina websiteWilt u een eigen startpagina website vanaf nul opbouwen? Hier vindt u de informatie die daarvoor nodig is. Het kan relatief eenvoudig met een daarvoor bedoeld PHP script. Met het script kunt u via de beheeromgeving een nieuwe startpagina aanmaken. Ook wijzigt u daar de belangrijkste instellingen van uw startpagina website.

Er is een handig PHP script waarmee het maken van een startpagina website heel eenvoudig te doen is. Het is niet noodzakelijk om een folder voor iedere dochterpagina aan te maken op uw webhostingpakket. Men kan zonder uw tussenkomst nieuwe startpagina’s aanmaken, als u dat wenst en wanneer u het script zo instelt.

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Om u daarbij te ondersteunen bestaat er een heel handig PHP script. Ook is er op de website van de aanbieder een uitgebreide handleiding van het script te vinden. U kunt tevens vragen aan de ontwikkelaar over het script stellen. Bij het script kan hosting worden afgesloten. Het benodigde SSL certificaat voor subdomeinen zit bij de hosting inbegrepen. De pagina Een nieuwe portaalsite runnen vertelt u graag meer over de mogelijkheden van zo een PHP script. U kunt vanuit de ontwikkelaar ondersteuning krijgen. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Nadat u het script heeft gekocht kunt u het ook door de aanbieder van het script laten installeren. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

Eerst plaatst u de bestanden op uw webhosting pakket. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. Ook kunt u de database gegevens invoeren tijdens de installatie. Het script zal de content van uw startpagina website in deze database opslaan.

U kunt vrij eenvoudig een nieuwe startpagina aanmaken met behulp van het beheerpaneel. Het aanmaken van directories voor de verschillende dochterpagina’s is niet nodig. Elk bezoek wordt door een centraal stukje code afgehandeld. De juiste informatie wordt door dit centraal stukje code uit de database opgehaald. U kunt met behulp van de beheeromgeving ook gemakkelijk wijzigingen aan de homepage aanbrengen. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan de beheerder kiezen uit hoeveel kolommen deze moet bestaan. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.