Professioneel een uitgebreide portaalsite oprichten

Met een PHP script voor het bouwen van een startpagina, kan tevens gemakkelijk een affiliate website in elkaar worden gezet. Het toevoegen van een affiliate link werkt hetzelfde als een gewone link aan uw website toevoegen. Het zelf bouwen van een dergelijk script is niet nodig en dat is een groot voordeel. U kunt daarnaast foto’s plaatsen waarbij het zelfs mogelijk is de afbeelding van een externe URL op te halen. De benodigde functies zullen doorgaans al onderdeel zijn van een kant en klaar PHP script. U kunt vanuit de ontwikkelaar ook ondersteuning bij de installatie krijgen. Het kan door de aanbieder zelfs op uw eigen hostingpakket worden geïnstalleerd. Zo kunt u direct met het PHP script aan de slag.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. De pagina Nederlandse startpagina vertelt u graag meer over de mogelijkheden van zo een PHP script. Vanuit de ontwikkelaar van het script is support aan te vragen. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Het script kan zonder verdere kosten op uw hosting worden geïnstalleerd door de ontwikkelaar. Ook biedt de aanbieder hosting aan, die u samen met het script voordelig kunt aanschaffen.

Klik op de bovenstaande link om meer informatie over het script te krijgen. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Hier kan aardig wat tijd in gaan zitten. Met het aanschaffen van een script bespaart u tijd. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.

Ook webhosting is tegenwoordig niet duur. Zo kunt u voor enkele tientjes per jaar al een eigen startpagina website hebben. Een kans die u niet laat liggen wanneer u zich bedenkt hoeveel u met de startpagina website kunt verdienen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om affiliate banners aan uw startpagina website toe te voegen. Verder is het mogelijk om backlinks op uw site te verkopen. Wilt u zelf graag een PHP script hiervoor programmeren? Realiseert u zich dat zelf programmeren redelijk wat tijd zou kosten. Bij een reeds bestaand script heeft u de functie voor het verkopen van backlinks al erin zitten.