Realiseer makkelijk een moderne portaalwebsite

U kunt heel snel een overzicht van favoriete websites maken met behulp van een startpagina website. U kunt een script gebruiken om zo een website te bouwen. Het is niet nodig om een heel nieuw script daarvoor te schrijven. Ik raad u graag verderop in dit artikel een handig script hiervoor aan.

Affiliate links kunnen dan worden afgewisseld met gewone links. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Alle benodigde wijzigingen zijn via de beheerschermen te doen. U kunt op aanmelden startpagina meer lezen over een dergelijk script. U vindt in dat artikel een link naar een interessante aanbieding. Er zijn geen beperkingen bij het bouwen van uw website. U hoeft geen layout in te stellen met behulp van HTML of CSS.

De kleuren kunt u per rubriek wijzigen via de beheeromgeving van het script. Met bepaalde rubrieken kunt u dan de focus ernaartoe halen. Ook kunt u vaste rubrieken toevoegen aan uw website. Deze zijn dan op iedere startpagina zichtbaar. U plaatst daarbinnen inhoud die op elke startpagina te zien. Zo een categorie is bijvoorbeeld te gebruiken voor het tonen van een affiliate banner. Een affiliate banner toont een bepaalde aanbieding waarbij u zelf een gedeelte van het aankoopbedrag verdient.