Realiseer uw nieuwe startpagina website

Startpagina websites bieden nog altijd een nuttig platform voor linkbuilding. In Nederland zijn startpagina’s razend populair. U kunt zelfs Nederlandse scripts kopen die u helpen bij het maken van uw eigen startpagina website. Bent u wel benieuwd naar de mogelijkheden van een dergelijk startpagina script, dan kunt u daarover meer lezen op Startpagina Script. Hoe u aan een startpagina script kunt komen leest u daar.

Online inkomen genereren is met het script heel prima te doen. U kunt het startpagina script inzetten voor de verkoop van backlinks. Wanneer u de bedragen in het beheerpaneel heeft ingevuld, zorgt het script ervoor dat de bezoeker online kan betalen. Dit en meer is middels het beheerpaneel te regelen.

Banners kunnen door middel van banner rotatie worden afgewisseld. U kunt bannerruimte verhuren, maar tevens een Adsense blok is snel toegevoegd. De handleiding van het script vertelt u wat u daarvoor moet doen.

Nuttig zijn startpagina’s daarbij op het moment dat u linkbuilding activiteiten verricht. U kunt de startpagina dochters per onderwerp inrichten. Per afzonderlijke dochterpagina kan een subdomein worden ingesteld. Men kan opgeven welke subdomein men graag gekoppeld heeft aan zijn startpagina. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Er kan bovendien nog een aparte tekst worden gecreëerd binnen iedere rubriek op een dochterpagina.

Eerder las u het al in dit artikel. Het is mogelijk om extra widgets aan de dochterpagina’s toe te voegen. Het plaatsen van het laatste nieuws is niet moeilijk met behulp van een widget. Wilt u een poll plaatsen? Met het startpagina script plaatst u het in een handomdraai. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. De kleuren van de startpagina website veranderen is tevens zeer makkelijk.