Simpel uw favoriete sites op een rijtje

Het juiste script kan u helpen bij het in elkaar zetten van een eigen startpagina website. Een link naar een pagina met informatie over het script kunt u vinden op de hierna vermelde website. Er zit een beheeromgeving bij het softwarepakket. Daarmee kunt u uw eigen website beheren. Er kan een registratieformulier op uw website worden gebruikt voor het aanmelden van een eigen startpagina. Via een eigen account kunnen paginabeheerders een eigen startpagina beginnen.

Heeft u behoefte aan meer informatie over het script waarmee een eigen startpagina website in elkaar te zetten is? Het artikel eigen startpagina samenstellen staat vol informatie over dit handige PHP script. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Daar kunt u direct deze tool aanschaffen. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Er is tevens eenvoudig ondersteuning bij het gebruik van dit script te krijgen. Beheerders kunnen hun eigen startpagina volledig aanpassen.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. Een beheerder kan zijn eigen dochterpagina volledig inrichten naar zijn eigen smaak. Met uw eigen website is het verder mogelijk om een passief inkomen te generen. Wanneer u het script gedownload heeft, kunt u de bestanden heel makkelijk plaatsen op de webserver. Na het klaarzetten van de bestanden kunt u de installatieprocedure starten. De gegevens die nodig zijn voor het correct functioneren van de website, kunnen tijdens de installatie ingevoerd worden. Kies bijvoorbeeld een titel die beschrijvend is voor uw nieuwe website. Verder kunt u de gegevens voor de zoekmachines eenvoudig invoeren gedurende de installatie.

Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen met uw eigen website. Er zijn verschillende betaalproviders die u kunt ondersteunen met uw website. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. U kunt een ander tarief rekenen voor een link op de voorpagina dan een link op een gewone startpagina.